Főoldal Rendszeres programok Tanfolyamok, tréningek Samadhi könyvek Kapcsolat
Mi a Samadhi kör? »
Gyakori kérdések a szellemi útról »
Új vagyok, hol kezdjem? »
Esti programok
Kundalini Yoga Jóga turbo-fokozaton »
Nagy tréningek
Samadhi-Intenzív »
Enneagram

Ezoterikus körökben gyakran félreértett, valójában igen mély önismereti rendszer. Az Enneagram egy hatásos tudattérkép, mely saját tudatalattid megértését segítheti.
Spirituális utak
India, Görögország, Hawaii, Thaiföld.
Visszaemlékezések, élménybeszámolók.
Tűzjárás Menj át a félelmeiden! »
Indiántábor Izzasztókunyhóval »
Samadhi-tábor »
Új vagyok, hol kezdjem?

       

Az alábbi leírások arra valók, hogy segítsenek eligazodni a programjaink között, és abban is segítenek választani, hogy milyen sorrendben érdemes kipróbálnod ezeket a csoportokat.

       A jóga rendszeres gyakorlása az összes többi programunk alapja. Ezek a gyakorlatok teszik képessé a fizikai testet és az energiatestet a nagyobb energiák és élmények átélésére. Minden jógagyakorlatot meditációként végzünk, a legősibb eredeti hagyományokból merítve (amikor a Jógát még nem osztották fel mindenféle nevekre és stílusokra). Ugyanakkor kiegészítjük olyan chi kung-, és mozgásterápiás elemekkel, amik a mai stresszes világban is lehetővé teszik az eredményes gyakorlást. Bármikor be lehet kapcsolódni a jógáinkba, és menet közben könnyen meg lehet tanulni a szükséges elemeket.
       A Szabadságlégzés hatása nagyon széles skálán mozog. Kezdőknek is ajánlható, azonnal olyan élményeket tud adni, amiket mások évek alatt sem tudnak összegondolkodni maguknak. Ugyanakkor bármilyen spirituális fejlettségi szinten ugrásszerű továbblépést tud nyújtani. Magától megjelenik benne a terápia folyamata, felbukkannak a tudatalattiból a testi-lelki feszültségek, és igazán nagy oldódások is történhetnek ezáltal. A feloldódások után pedig mély szellemi, vagy akár sámáni élmények is megtörténhetnek.
       Osho tanításai, amit oly sokan olvasnak, igazán a technikáin át tárulnak fel és válhatnak saját élménnyé. Az Osho aktív meditációk erős mozgás, légzés, illetve táncszakaszokat tartalmaznak, a teljes lényünkre hatnak. Felrázzák a szokások és hiedelmek visszahúzó rendszerét, és ezáltal a későbbi szakaszokban bepillantást engednek a meditáció igazi mélységeibe. Az előző években az Osho-meditációk rendszeres látogatói könnyebben értek el nagy eredményeket a hosszabb elvonulásokon is.
       Ha pedig segítőként vagy itt, és a mélyvíz és a hosszútáv érdekel, akkor szeretettel ajánlom az ismerkedést a Felébredés Akadémiája képzésével.


       A fentiek csupán rövid ízelítőt adnak programjainkhoz, melyek részletes leírásait – a tanfolyamaink, tréningjeink és táboraink ismertetőivel együtt – a baloldali menü menüpontjaira kattintva olvashatod el.Jelentkezés, információ:
PrAkash - Vörös Ákos
Telefon: +36 70 363 2269
E-mail: akos_prakash@yahoo.com
Virtuális kódex - Megvilágosodott mesterek útján
Írások Sri Ramana Maharshi, Papaji, Osho és a Buddha tanításairól, a jóga- és az advaita szellemi útról
Samadhi videotár
Videók
Kedvcsináló videók, interjúk és előadások
 
© 2008 - 2016 Samadhi Kör · www.samadhi.hu