Főoldal Rendszeres programok Tanfolyamok, tréningek Samadhi könyvek Kapcsolat
Mi a Samadhi kör? »
Gyakori kérdések a szellemi útról »
Új vagyok, hol kezdjem? »
Esti programok
Kundalini Yoga Jóga turbo-fokozaton »
Nagy tréningek
Samadhi-Intenzív »
Enneagram

Ezoterikus körökben gyakran félreértett, valójában igen mély önismereti rendszer. Az Enneagram egy hatásos tudattérkép, mely saját tudatalattid megértését segítheti.
Spirituális utak
India, Görögország, Hawaii, Thaiföld.
Visszaemlékezések, élménybeszámolók.
Tűzjárás Menj át a félelmeiden! »
Indiántábor Izzasztókunyhóval »
Samadhi-tábor »
Kiadványok

Vörös Ákos PrAkash könyvei


Enneagram


A használható Enneagram
Ezo tér Kiadó, 2007.

Ez a hiánypótló munka tudattérképekkel mutatja meg, hogy az Enneagram a tudatalattinkhoz tartozó karakter típusainak vázlata, nem pedig a felszíni személyiségé, amint az sok más könyvben szerepel. A mintegy két évtizedes elméleti és gyakorlati tapasztalat alapján készült A használható Enneagram áttekintést nyújt a szellemi út, avagy az önfelfedezés valamennyi szakaszáról, és részletesen, számos példával mutatja be az Enneagram alapvető karaktertípusait és felismerési jegyeiket. A könyv emellett kifejt az Enneagrammal kapcsolatban ritkán emlegetett párhuzamokat is, így egybeveti a karaktertípusokkal az NLP érzékelési típusait, és James Redfield A mennyei prófécia c. könyvének játszmatípusait is.

Vízöntő-szutra - Szellemi élmények, tanítások versekben
Terebess Kiadó, 2003.

PrAkash első verseskötete egy évtized keresésének, életformáló élményeinek leírása nagyrészt rövid, sokszor aforizma jellegű, szutra-szerű versekben. Sokan jelzik vissza, hogy évek óta olvasgatják, mindig új szemmel. A Terebess kiadó virágok röntgenképeinek finom illusztrációival adta ki. Nemcsak versbarátoknak, minden szellemi úton járónak szeretettel ajánljuk.

A könyv letölthető PDF-formátumban!

Samadhi Mantra - Spirituális dalaink és mantráink gyűjteménye
"Samadhi szamizdat" (magánkiadás), 1993.

A világ minden táján ősidők óta énekelnek emberek szent énekeket. Az igazi, mantra jellegű éneklés segíti a magunkkal és másokkal való meditatív összehangolódást, a belső energiák rezgéseivel való összhangot. Ez a gyűjtemény sok erős szellemi hatású mantrát és szent éneket tartalmaz, és segíti a csoportunk közös énekléseiben való aktív részvételt.

Thaddeus Golas: A lusta ember útikalauza a megvilágosodáshoz
"Samadhi szamizdat" (magánkiadás), 1993.

Kultikus alapmű, amely zseniális címéhez méltó felismeréseket villant fel a valóság természetéről, a tudat mindenható voltáról és a belső út csodáiról, buktatóiról. Gyakorlati kézikönyv minden transz-utazónak. Erős segítő „mantrákat” ad, mint pl. „Semmi ellenállás!”. PrAkash Mauiban készült fordítása már több honlapon szerepel a fordító említése nélkül - nálunk az eredeti legfrissebb változatát olvashatod, új és lenyűgöző utószóval.


PrAkash közreműködésével megjelent kiadványok


Enneagram


Eli Jaxon-Bear - Mit Akarsz Valójában? - A felébredés élménye
Édesvíz Kiadó, 2006.

Eli Jaxon-Bear PrAkash Enneagram-mestere és NLP tréner, elsősorban azonban megvilágosodott tanító, Papaji egyik legnagyobb tanítványa. Ebben a nagy hatású könyvében az egész szellemi utat taglalja az Enneagram alapjainak érintésével. Tanító meséi, erős jelképei a tudatalatti mélyéig áthatják az olvasót. Egy olyan mester adja itt át nézeteit, tapasztalatait, aki élete nagy részét a tudatos szellemi úton töltötte.


Test és Elme


OSHO - Test és Elme kiegyensúlyozása - Meditatív terápia CD-vel
Édesvíz Kiadó, 2006.

Osho a jóga alapját, test és tudat összhangját taglalja a rá jellemző ihlető felismerésekkel. A kísérő CD-n PrAkash hangján hallható a vezetett meditáció, saját fordításában.

Eli Jaxon-Bear: A megszabadulás enneagramja - A fixációtól a szabadságig
Ursus Libris Kiadó, 2005.

Az első magyarul megjelent Enneagram-könyv Eli Jaxon-Bear legendás „zöld” Enneagram-könyve volt, PrAkash fordításában. A megszabadulás enneagramja ennek az új, bővített kiadása, melynek PrAkash ezúttal a lektorálását végezte. Eli az eddigieknél is teljesebben tárgyalja az Enneagram mélyebb szintjeit, ami annyira megkülönbözteti a többi hasonló könyvtől, és a Megvilágosodás útjának kontextusába helyezi, amit saját közvetlen tapasztalatából ismer. Minden igazi kereső számára alapmű.Jelentkezés, információ:
PrAkash - Vörös Ákos
Telefon: +36 70 363 2269
E-mail: akos_prakash@yahoo.com
Virtuális kódex - Megvilágosodott mesterek útján
Írások Sri Ramana Maharshi, Papaji, Osho és a Buddha tanításairól, a jóga- és az advaita szellemi útról
Samadhi videotár
Videók
Kedvcsináló videók, interjúk és előadások
 
© 2008 - 2016 Samadhi Kör · www.samadhi.hu