„Aki hiszi, járjon utána!” (PrAkash)
Főoldal Rendszeres programok Tanfolyamok, tréningek A Felébredés Akadémiája Samadhi könyvek Kapcsolat
Mi a Samadhi kör? »
Gyakori kérdések a szellemi útról »
Új vagyok, hol kezdjem? »
Esti programok
Kundalini Yoga Jóga turbo-fokozaton »
Szabadságlégzés »
OSHO meditáció rázd fel a lényedet »
Nagy tréningek
Samadhi-Intenzív »
Enneagram

Ezoterikus körökben gyakran félreértett, valójában igen mély önismereti rendszer. Az Enneagram egy hatásos tudattérkép, mely saját tudatalattid megértését segítheti.
Spirituális utak
India, Görögország, Hawaii, Thaiföld.
Visszaemlékezések, élménybeszámolók.
Tűzjárás Menj át a félelmeiden! »
Indiántábor Izzasztókunyhóval »
Samadhi-tábor »
Tanfolyamok, tréningek PrAkash vezetésével

"Teljesen meg lehet szabadulni a kontroll feszültségeitől,
úgy, hogy a tudatosság megmarad!"
- PrAkash

Programok a közeljövőben
2018. január 6-7. 11:00-17:00

ÉLETÚT, IDŐVONAL-SZEMINÁRIUM BUDAPESTEN

Új év, új élet, tudatos tervezés! A Felébredés Akadémiája nyitott csoportja. Jó időpont ez év elején arra, hogy több módszerrel - NLP idővonal, számmisztikai - Tarot számítás, Tarot kirakások - áttekintsd az egész életedet, a mostani helyedet benne, és neked való célokat tűzzél ki!

Megtudhatod, sőt megtanulhatod kiszámolni, melyik évre melyik a Tarot szimbólumod, és milyen ciklusok követik egymást az életedben! Az asztrológiában is nagyon fontos időszak ez a célok kitűzésére. Ez a csoport segíteni fog ebben! Várunk szeretettel, jelentkezz mielőbb!

Helyszín: Római-part

2018. január 14. 10:00 - 18:00

INTENZÍV TAROT ALAPTANFOLYAM BUDAPESTEN

A Felébredés Akadémiája nyitott napja. Ismerd meg a hagyományos orákulum-jelképrendszer alapjait egyetlen napban!
Nagy Arkánák - a legfőbb lapok -, a Kis Arkána szerkezete és az alap-kirakások. Életre szóló szellemi játék... és hozzá kapcsolódó szellemi tanítások! A szellemi kultúra része... 

Helyszín: RÁTH Tudásközpont, 1011 Budapest, Hunyadi Jánus út 1.

Jössz? Döntsd el, jelentkezz be.

2018. január 19. 11:00 - január 21. 15:00

SAMADHI INTENZÍV CLASSIC TATÁN

Klasszikus Samadhi Intenzív. Úgy, ahogy ismered. A legerősebb önfelfedező tréning. Főleg, ha voltál az önismereti tréningeken. Valódi keresőknek ajánlott. Ez életed egyik nagy lehetősége. Jelentkezés: mielőbb! Hívhatod erre méltó barátaidat is.

A keleti - Zen - és nyugati módszerek - tiszta kommunikáció, diád, terápia - tökéletes szintézise Önmagad megtalálására. Az elvonulás sok-sok kiegészítő módszer szintézisével ideális esélyt ad az ideális állapot elérésére, amelyben életre szóló csúcs élmények történhetnek.

Aki még nem tudja: mindenképp kell jógamatrac (polifóm), vastag szilárd ülőpárna, takaró vagy hálózsák. Felirat nélküli laza ruhák! Csak hosszúnadrág. A póló váll alá érjen, bár kinek jutna más eszébe decemberben... Papucs a házba, fürdőruha a szaunába, meleg ruha, sapka, kesztyű a sétákra! Mentes ásványvíz ajánlott. Szólj otthon, hogy ki lesz kapcsolva a telefonod az elvonulás alatt. Három nap csak arra, hogy befelé menjél, életre szóló mélységgel megismerd önmagadat. Szállással, normál vega étkezéssel, szaunával együtt. Akinek extra étkezésre van igénye, sürgősen jelezze - meglátjuk, mit tehetünk. Ne feledd: jógamatracot, ülőpárnát, takarót vagy hálózsákot hozzál! Várjuk szeretettel a jelentkezőket.

Helyszín: Tata, Berta-Malom Fogadó

Jössz? Döntsd el, jelentkezz be.

2018. január 27-28. 10:00-17:00

TERÁPIÁS CSOPORT MINDENKINEK BUDAPESTEN

Mi segíti a legközvetlenebbül az életedet? A belső feszültségek, akadályok, fájdalmas emlékek feldolgozása. Az igazi terápia a tudatalatti mélységeire nyit kaput. A bennünk rejlő akadályok - keleti néven: karmák - rombolják az életünket, ha nem teszünk hatásosan ez ügyben. A Szaturnusz állása ezt még fokozza a most kezdődő években. A terápia nem kívánságműsor.

Ez a gyakorlati Terápiás Csoport segít, hogy egészségesebben, megkönnyebbülten élhesd az életedet. Az Enneagram tan megmutatja, hogy pontosan min érdemes és fontos dolgozni egy-egy típus esetében. Ez hatásosabbá, sikeresebbé teszi a belső utadat. A jó hangulat nálunk garantált! :) Ez a Samadhi Intenzív legfontosabb előkészítő, kiegészítő csoportja. Jelentkezz mielőbb!

Helyszín: Budapest, Római-part

Jössz? Jelentkezz be!

2018. április

JÓGATÁBOR INDIÁBAN, RISHIKESH KÖRNYÉKÉN

Szeretettel meghívunk a sokadik Samadhi útra Indiába.
Rishikesh a jóga fővárosa, az egyik legszebb, legnyitottabb hely Indiában. A dátumok rugalmasak, legalább 2,5 hétre érdemes menni. Jógák a Ganga partján minden reggel, séták a különleges városban, kisebb-nagyobb utak a Himalája környező hegyeibe. Kötetlenebb program, mint egy Intenzív, hogy megismerd, megérezd a helyet is. Sokkal több élmény, elmélyülés, mint bármely turistaúton. Biztonságos, jó hangulatú utazás lesz csúcs energiákban egy másik világban, ahonnan az ősi Jóga ered. Még olcsóbb is, mint képzeled.
Az időben jelentkezők részt vehetnek a tervezésben! Hamarosan találkozó lesz ezügyben. 
Kérünk, jelezd mielőbb, ha érdekel. Legyen aktív részed az út megteremtésében.

Érdekel? További információért küldj e-mailt!

Helyszín: IndiaJelentkezés, információ:
PrAkash - Vörös Ákos
Telefon: +36 70 363 2269
E-mail: akos_prakash@yahoo.com
Virtuális kódex - Megvilágosodott mesterek útján
Írások Sri Ramana Maharshi, Papaji, Osho és a Buddha tanításairól, a jóga- és az advaita szellemi útról
Samadhi fotótár
Samadhi fotótár
Több száz kép utazásainkról és programjainkról, valamint az Enneagram-típusok példatára
Samadhi videotár
Videók
Kedvcsináló videók, interjúk és előadások
 
© 2008 - 2016 Samadhi Kör · www.samadhi.hu