Főoldal Rendszeres programok Tanfolyamok, tréningek Samadhi könyvek Kapcsolat
Mi a Samadhi kör? »
Gyakori kérdések a szellemi útról »
Új vagyok, hol kezdjem? »
Esti programok
Kundalini Yoga Jóga turbo-fokozaton »
Nagy tréningek
Samadhi-Intenzív »
Enneagram

Ezoterikus körökben gyakran félreértett, valójában igen mély önismereti rendszer. Az Enneagram egy hatásos tudattérkép, mely saját tudatalattid megértését segítheti.
Spirituális utak
India, Görögország, Hawaii, Thaiföld.
Visszaemlékezések, élménybeszámolók.
Tűzjárás Menj át a félelmeiden! »
Indiántábor Izzasztókunyhóval »
Samadhi-tábor »
Samadhi Tűzjárás

       A Tűzjárásnak ősi hagyományai vannak a Közel-és Távol-keleten. A görög és bolgár keresztény szerzetesektől az észak-afrikai és indiai szufi testvériségekig sok helyen gyakorolják a hit és elszánás eme látványos próbáját.

       Az általunk használt modern változat konkrét vallási kötöttségek nélkül, de spirituális tartalommal tölti meg a Tűzönjárást. Legfőbb hatása a tanult – sokszor felesleges – félelmektől való megszabadulás, az önkorlátozó hiedelmek és akadályok „kiégetése”.

       A 7-900 Celsius-fokos parázs egyetlen érintésre is égethet, így a tudat igazi próbája az, hogy mezítláb végigsétálunk a több méteres parázsszőnyegen. A lényeg a felkészítés és a tűzzel való tudatos szembenézés. Ezért még aki úgy dönt, hogy nem megy át rajta, az is részesül a beavatás legtöbb pozitív hatásából. Mindenki csak a parázs előtt állva tudja megérezni, képes-e megégés nélkül átmenni rajta. Ez a pillanat erősíti a megérzéseinkre való hagyatkozás képességét.

       A felkészítés lényege egy gyors meditációs tréning, amely képessé tesz a teljesen összeszedett figyelemre, a tudat kiüresítésére, ami a Tűzjárás feltétele. Testi és lelki gyakorlatokkal készülünk fel arra, hogy ideális állapotban indulhassunk a parázsba.

       A Tűzjárás beavatás: élményből való tanulás, ami maradandó belső változásokat tud létrehozni a résztvevőkben. Sok korláttól lehet megszabadulni általa, és nagy erőt tud adni kitűzött céljaink eléréséhez. Amiért átmész a tűzön, azt valószínűleg el is fogod érni.

       Bármennyire rendkívüli élmény és teljesítmény a Tűzjárás, alapos felkészítés után szinte mindenki képes rá, akit vonz ez az élmény és szélsőséges helyzetekben is kész próbára tenni önmagát. Aki végigcsinálja, annak alaposan megváltoznak az elképzelései önmagáról és arról, hogy mi mindenre képes – ráadásul saját tapasztalatai támasztják alá ezt a változást.

Cégeknek is rendezünk tűzönjárást!

Kedvcsinálónak itt egy tűzjárás a közelmúltból:Kattints ide és nézd meg mikor van a legközelebbi Tűzönjárás!


Jelentkezés, információ:
PrAkash - Vörös Ákos
Telefon: +36 70 363 2269
E-mail: akos_prakash@yahoo.com
Virtuális kódex - Megvilágosodott mesterek útján
Írások Sri Ramana Maharshi, Papaji, Osho és a Buddha tanításairól, a jóga- és az advaita szellemi útról
Samadhi videotár
Videók
Kedvcsináló videók, interjúk és előadások
 
© 2008 - 2016 Samadhi Kör · www.samadhi.hu